ZOWEL RENOVATIES ALS NIEUWE BADKAMERS

degelijke sanitaire installatieEen heerlijke douche in de morgen. Een lekker warm bad na een stressvolle werkdag. Stromend warm water aan de lavabo. Een fris glas water uit de kraan. Dagdagelijkse ervaringen. En deze ervaringen vragen om degelijke sanitaire installatie.

Dit kan u laten plaatsen door SDS Bouwwerken. Ze zullen u helpen met het plaatsen van een nieuwe badkamer of douche en dit met een groot enthousiasme dat uw genot kan evenaren. Wij kunnen zowel volledig nieuwe badkamers plaatsen als oude badkamers renoveren.

Een tweede toilet? Een douche boven? We sluiten het allemaal perfect aan en volgen de laatste normen om trend sanitaire verplichtingen. Jaarlijks doen we vervolmakingscursussen om er zeker van te zijn dat we de nieuwste technieken ook bij uw project toepassen. Zo bent U niet alleen zeker van een goeie installatie, maar tevens van een installatie die U jaren plezier zal opleveren. Kies voor een duurzame oplossing samen met ons. 

Hebt u een probleem met uw huidige installatie of wenst U een degelijke checkup van uw sanitaire installatie? Of wenst U uw installatie volledig te vernieuwen? Aarzel dan niet om u door onze professionele aanpak uit de nood te laten helpen. Neem ook eens contact met ons op.