ELECTRICITEITSINSTALLATIE VERNIEUWEN EN UITBREIDEN

Electriciteit vernieuwen of uitbreidenEen electriciteitsinstallatie vernieuwen en uitbreiden of een nieuwe installatie plaatsen; dat is een werkje voor SDS Bouwwerken.

Elektriciteit is een wondermiddel, vindt u niet? De lamp brandt, de laptop laadt op en U stopt de stekker in het stopcontact en daar hoort u de radio. Maar weet u zeker dat uw aarding in orde is? Voldoet de installatie nog aan de huidige normen? Kunt U nog overal uw smartphone opladen of moeten er ergens een paar stopcontacten bij? Is er een verzwaring gebeurd van uw spanningsnet? We gebruiken immers steeds meer en meer electriciteit, zorg er dan ook voor dat Uw installatie in orde is. 

Wilt u uw elektriciteitsinstallatie vernieuwen, moeten er uitbreidingen gebeuren aan het bestaande elektriciteitsnet of wenst u een nieuwe installatie? Al deze werken zijn uit te voeren door SDS Bouwwerken en dat reeds sinds 2005!

Sinds 2005 voeren wij elektriciteitwerkzaamheden uit op een professioneel niveau. Wij zijn dan ook een erkend en gecertificeerd installateur en maakt gebruikt van hoogwaardige materialen die u ervan verzekeren dat u voor jaren op beide oren kunt slapen, terwijl uw GSM veilig ligt op te laden.

Heeft u nog vragen omtrent electriciteitswerken? Neem dan gerust contact met ons op.